čtvrtek 31. ledna 2013

USA Wishlist

Ahoj!
jak už jsem několikrát zmiňovala, na začátku března mě čeká týdenní výlet do NYC, proto kudy chodím, tudy přemýšlím, co krásného bych si tam koupila :D Mimo oblečení se budu samozřejmě orientovat na kosmetiku, která u nás není k dostání nebo je podstatně levnější.


Rozhodně mi nesmí chybět tolikrát vychvalovaný Aussie (u nás ho můžete sehnat u Plum v e-shopu), stíny Wet´n´Wild na které se pěje taky jenom óda, dále pečující kosmetika na vlasy Macadamia natural oil, slavné Lip butters od Revlonu (taky u Plum), nová řasenka Rocket Volume od Maybelline už je i u nás v drogeriích a já jsem neodolala a už ji mám odma :D Naked2 paletku od Urban Decay není třeba asi nijak předtavovat a pak bych si chtěla přivést taky nějaký nový parfém, tento je konkrétně od Taylor Swift, ale ani Victoria´s secret bych nepohrdla :-)

Dále bych se tam chtěa samozřejmě podívat po nějakých high endových značkách jako MAC, Nars, Benefit, Ilamasqua...
Tak doufám, že se mi poštěstí sehnat, vše co budu chtít :-)

Máte nějaký tip, na co bych se v zámoří měla ještě podívat? :-)

neděle 20. ledna 2013

Catrice tvářenka

Už někdy v prosinci jsem si pořídila tuto pěnovou tvářenku z limitované edice spectaculART od Catrice. Ještě žádnou tvářenku takové konzistence jsem neměla,mám samé pudrové a asi dvě krémové, a tak jsem si řekla, že pěnová bude příjemná změna :-)


Co se týče balení, tak je podle mě zcela klasické, neurazí - nenadchne, ale co taky jiného vymyslet, že? Klasický menší kelímek na šroubování.


Tvářenka má velice jemnou růžovou barvu, vhodnou podle mě právě na zimu či jaro, kdy je pleť bledší. Na opálené pokožce by asi moc nevynikla. Při jedné vrstvě dostanete opravdu jen světlý nádech, ale dá se hodně dobře vrstvit a už při dvou vrstvách vám vykouzlí pěkné zdravé tvářičky :-)


Měla jsem pocit, že balení je poměrně malé a rychle jí díky její konzistenci vypotřebuji, ale opak je pravdou. Stačí prstem jemně zakroužit na povrchu a takové množství bohatě stačí.





Problém bude její výdrž. Neuvedu vám asi přesný počet hodin. Protože se tak často v zrcadle nekontroluji, ale celý den rozhodně nečekejte. Možná, že je to hlavně můj problém, protože mám obecně s výdrží velké problémy, ať je to make-up, stíny nebo pudr, ještě se mi nestalo, že by mi něco na obličeji vydrželo v nězměněném stavu celý den.

Jako další neopomenutelnou výhodu bych zmínila, že bude praktická na cestování, což je pro mě velice důležité při každotýdeních přesunech z koleje domů. Je to praktické a rychlé a nemusíte s sebou ještě navíc tahat štětec. Za mě tedy velké ano :-)

Výsledný efekt je podle mě ale velice povedený, poslední dobou ji používám snad každý den, právě pro její snadné a rychlé použití, kdy nemusím zápasit se štětcem a je téměř nemožné to s ní "přehnat" a vypadat jako Marfuša.
Celkové skóre bych tedy viděla na 8/10 za tu výdrž.

Pořídili jste si z této kolekce taky něco? A co říkáte obecně na pěnové tvářenky?

Pěkný zbytek víkendu :-)

čtvrtek 17. ledna 2013

Random

Abyste věděli , že se opravdu nevymlouvám, ale učením jsem doslova zavalená!


Malý new in - šaty z NY, takové jednoduché elegatní malé černé na ples s vysokými podpatky a malým psaníčkem jako stvořené (v akci, no nekup to!)


Moje momentální čtení :-)

Taky jste zavalené učením ať už ve zkouškovém nebo před maturitou a děláte hlavně spoustu jiných věcí než abyste se učili :/ ?? :D

úterý 15. ledna 2013

BAck to blogger

Na delší dobu jsem se odmlčela, nechci se na nic vymlouvat,prostě jsem neměla na psaní příspěvků vůbec chuť a měla toho hodně ve škole (teď mám zkouškové takže taky nic extra), ale najednou mi začovalo chybět fotit si každý nový lak na nehty a jakou tužku na oči jsem si zrovna koupila :D Nerada bych slibovala,že budu přispívat pořád a co nejčastěji, to určitě nezvládnu, ale uvídíme, co půjde :-)

Dnes chci ale začít jen zlehka a to mou nejnošenější čtyřkou laků na nehty :-)

Asi můj momentálně nejoblíbenější lak je teď NYC In a minute quick dry nail polish v odstínu 248 Manhattan (i ten název se mi neskutečně zamlouvá :-) Koupila jsem ho ve slevě v Rossmanovi před pár měsíci a nosila jsem ho hlavně na podzim. Je to nádherná tmavě vínová barvička . A nadchnul mě tak moc, že ho nosím stále :D



Další mám z DM od jejich značky s-he v odstínu 121/313 (škoda,že je nemají i pojmenované) a ani nevím,jak přesně bych tu barvu popsala. Něco mezi zeleno-modro-tyrkysovou s jen lehkým zlatavým shimmerem,který na nehtech není skoro patrný.




Jako třetí je lak od Essence z jejich limitované řady Breaking Dawn v odstínu 02 Alice had a vision-again. A musím říct, že barva v lahvičce mě nejprve úplně uchvátila, je to nádherná tmavě fialová barva s malými zeleno-modro-stříbrnými třpytky. Když jsem ji potom poprvé nanesla na nehty, trochu mě zklamala, protože v první vrstě vypadala trochu "vyblitě" a po té krásné fialové ani památky, ale v další vrstvě je to o moc lepší a nakonec z toho vzejde opravdu tmavá barva s shimmerem. Na večer tak akorát :-)





A poslední nestárnoucí klasika je také od Essence z řady French manicure v odstínu 05 simply nude. Je to ještě stará kolekce a po pravdě, nevím, jestli se ještě prodává. Ale vytvoří nádhernou nahou barvu nehtů, které se pak krásně lesknou a vypadají pěkně pěstěně. Tím si nehty nalakuji na zkoušky :-)




A na závěr pro pobavení :-) takhle jsem si udělala nehty na Štědrý den :-)



Toť má edice favourite nail polishes :-)
Co vy, taky používáte jiné složení odstínu s ročními obdobími?


About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images