sobota 25. května 2013

Lipstick - the best friend! I.


Pěkné dopoledne!

v poslední době se tu objevovaly články více "random" zaměřené, proto jsem si řekla, že už by bylo na čase ukázat opět něco z mojí kosmetické výbavy. Dnes se tedy zaměříme na produkty na rty. No přece, kdy je nejvhodnější doba vyzkoušet nějakou šťavnatou barvičku na rty než právě s přicházejícím jarem/létem?

Produkty jsem rozdělila do dvou kategorií na rtěnky a lesky, dnes se mrkneme na rtěnky a lesky si dáme příště :-)



Tady vidíte všechno pohromadě a že je toho opravdu požehnaně. Schválně jsem s tímhle postem čekala, až se vrátím z Ameriky, protože mi bylo jasné, že tam svojí sbírku ještě více rozšířím a nemýlila jsem se :D





Jsou tu Balm Stainy a LipButters od Revlonu a Covergirl, Color Whispers od Maybelline, Popstick od Maybelline. Rtěnek jako takových vlastním jen velice poskrovnu - třeba z F&F, od Dermacolu, Manhattanu, Catrice nebo Essence, v poslední době dávám totiž zcela přednost pigmentovaným balzámům :-)


A protože mi přišlo zbytečné rozepisovat se o všem, tak jen stručně zmíním svoje nejoblíbenější "kousky:
  • Balm Stain od Revlonu v odstínu Honey - skvělá výdrž, nezalézá do vrásek, po jednom přejetí vytvoří jenom jemný nádech, ale barva může být i intenzivnější, když ho nanesete víc. Jediné, co mi vadí, je jeho výrazná mentolová příchuť.
  • LipButter od Revlonu v odstínu Berry Smoothie - nádherná barva, ideální na podzim, dá se popsat jakojemně vínová nebo skutečně "bobulová" :D výdrž poměrně slušná, nádherná hydratace, nerozpíjí se.
  • Color Whisper od Maybelline (česká verze) v ostínu 130 Pink Possibilities - většina na ně nadává a já teda nevím, jestli jsem měla štěstí na dobrý kousek, ale jsem s ním velmi spokojená (opomenu ošklivý obal), má gelovější konzistenci než LB i o něco slabší výdrž, ale za tu stovku co jsem za něj dala  a dostala ještě řasenku, mi to přijde jako super kup pro nenáročné.
  • poslední rtěnka od Essence v odstínu 53 All about cupcake - nádherná jemná růžová barvička, pěkně hydratuje, nevysušuje, docela i vydrží - můj all time favourite



Zleva: BS Honey, LB Berry Smoothie, CW Pink Possibilities, Essence All abou cup cake


A co vaše oblíbené rtěnky? Nebo se radši barvám na rty vyhýbáte a neradi zkoušíte nové? :-)

Pěknou sobotu a já jdu péct apple pie :-)

pátek 17. května 2013

Pieces I.

Protože mě velice baví články typu random se spoustou fotek, co kdo jí a pije a čte, tak jsem se rozhodla, taky pár takových fotek přidat a jednou za čas, vždycky když se mi jich pár nahromadí vám je ukážu :-)


 Potrpím si na pěkné snídaně :-)
 Kafe v jakékoli formě
 Snídaně, snídaně..
 Učení a chill
Skvělá večeře - steak s omáčkou z lišek a potom jahodový dortík, neznám nic, co nedokáže spravit dobré jídlo :-)

Takhle to vypadá,  že jím jenom dorty a čokoládu :D Věřte, že tomu tak není, jen je to neskutečně fotogenické :-)

středa 15. května 2013

Wishlist spring 2013

Zdravím!

Dnes přicházím s tím, co bych si ještě ráda pořídila do svého jarního/letního šatníku (ne že bych toho neměla dost :D)

Naštěstí toho není moc. Peplum topy mám už dva a stále se jich nemůžu nabažit, loafers sháním už od minulého roku a ani v USA se mi nepodařilo sehnat nějaké, ve kterých bych nevypadala jako v papučích :-/ Sluneční brýle je nutnost, ty moje staré už jsou celé oprýskané a asi se brzy rozpadnou. A klasické bodycon šaty jen v nějaké zářivé barvě už by byly jen třešničkou na dortu :-)
Taky si chcete pořizovat pořád něco nového, i když vám už skříň praská ve švech? :D

pondělí 13. května 2013

Recenze: NAKED2

Pěkný den!

Jak jsem slíbila, tak činím a přicházím s recenzí na věc, po které jsem toužila snad od té doby, co jsem se začala více zajímat o kosmetiku. Když jsem na jaře letěla do NYC měla jsem tři nakupovací sny, a to kabelku Michael Kors, nákupy ve Victoria´s Secret a právě NAKED2. Všechny tyto tři se mi tam splnily a já jsem doteď ze všeho nadšená. Jestli je tedy někdo přesycen čtením chvály na tuto paletku, může asi rovnou přeskočit jinam, protože dnes se tu bude hýřit jen superlativy.



Plechové pouzdro mi přijde mnohem praktičnější než to semišové u původní Naked, protože se tak rychle nezašpiní a když, tak se dá lehce omýt. Je velice bytelné a zavírání drží, takže se nemusíte bát samovolného otevření.


Uvnitř pak najdete dvanáct přenádherných odstínů vhodných jak na decetní denní líčení, tak s nimi zvládnete i kouřovky na večer, dále pak velké zrcátko a oboustranný štěteček, který je tedy hrubý až by člověk plakal, ale ve stavu nejvyšší nouze bych ho asi snesla.


   Tady už můžete vidět jednotlivé barvičky, moje nejoblíbenější jsou Bootycall - šampaň jako podklad, Snakebite - hnědá na orámování, Suspect - třpytivka na víčko, Verve - do vnitřního koutku na projasnění a YDK. Tease je potom ideální na vyplnění obočí :-)

Konzistence je skutečně měkká máslová, nepráší, snadno se s nimi pracuje, dokáží vytvořit sytou barvu a stejně tak se dají rozetřit do ztracena a dá se s nimi vytvořit stovky různých variací. Jelikož jsem víc na třpytivé a metalické barvy, vůbec mi nevadí, že jsou zde jen dva matné stíny - Foxy (tělovka jako podklad, ze všech nejméně pigmentovaná) a Tease, který jak už jsem řekla používám na obočí. Dá se s nimi vytvořit jak teplé zlatavé líčení pomocí Half Baked nebo Choppera, ale i studenější do šeda s Verve a Pistol. Nechybí ani černočerná Blackout ideální na linku.

Co se týče výdrže, tak já je používám (jako všechny ostatní stíny) jen s bází od Too Faced, protože mám poměrně mastná víčka, ale v této kombanici je ráno nanesu a večer jsou stále na svém místě :-)



Já jim prostě nemám, co vytknout a v poslední době nepoužívám jinou paletku. Ve dne totiž preferuji přirozené líčení a na večer stačí jenom trochu ztmavit a přidat černou linku a je taky hotovo. Rozhodně si zaslouží svých 10/10, pro mě je to svatý grál a kdyby zde byla vyhlídka, že mi někdy dojde (což se asi nestane, protože i po dvou měsících téměř nepřetržitého používání, skoro nic neubylo), tak si ji rozhodně pořídím znova! Pro mě se stala jednoznačně must-have a nedokážu si už bez ní představit svojí kosmetickou taštičku a výhledově se určitě chystám na nějakou další UD paletku :-)

Co vy a UD je to pro vás zbytečné a vystačíte si s napodobeninou od MUA (také vlastním a podle mě je velice dobrá, ale na tohle prostě nemá) nebo po ní taky toužíte? :-)

Pěkný zbytek víkendu! :-)

neděle 12. května 2013

Sunday

Pěknou neděli!

Co jste si připravili pro svoje maminky na den matek? Já jsem jí koupila nějaké náčiní na zahrádku a připravila jí její oblíbené jahody v čokoládě. Je to velice jednoduché a strašně dobré! Hodí se to pro jakoukoli příležitost a za minutku máte lehkou a rychlou mňamku na stole :-)


Neděle by pak přece nebyla nedělí bez exkluzivní snídaně :-)


 Nový lak z Essence limitky v akci!



Poslední týden semestru a zápočtové testy :-/


Jednoduché líčení na večerní kino :-) 

(BB cream Lioeli, rozjasňovač Benefit - High Beam, tvářenka Essence, řasenka Maybeline the Rocket, tužka na oči Physician´s Formula, Revlon Lipbutters a lesk na rty Miss Sporty)

Jak jste strávili květnovou neděli vy? :-)

pátek 10. května 2013

New in

Zdravím!

Vím, že se tu víc než často objevuji stále s new in, ale neměla jsem teď nejlepší období, navíc se blíží i zkouškové, a tak jsem si zkrátka potřebovala dělat samé radosti. Nadělila jsem si nové plavky a hodinky a také něco z kosmetiky.
Na focení outfitů nemáme moc počasí a i recenze dost zanedbávám, ale brzy to napravím, mám nachystanou jednu na paletku očních stínů, pak taky na velice dobrou čistící pěnu a slíbím vám i vámi žádaný salt sprej. Pokusím se vám to tedy takto vynahradit :-)

Tady už můžete mrknout, co mám nového :-)

 Neodolala jsem duo packu od Maybelline - chtěla jsem ty nové růžové Color tattoo a jelikož The Rocket Mascara je stále moje oblíbená řasenka, byla to už jen třešnička na dortu. Essence limitka mě nejprve nechávala docela chladnou, ale spoustu bloggerek psalo o té tvářence v superlativech, takže jsem neodolala a lak ve světle zelené jsem přihodila jako takévý jarní bonus. NYC bronzer Sunny je výsledek masáže youtube, Rimmel Apocalips v odstínu Celestial taktéž a sérum na řasy od Dermacolu už jsem jednou měla a moc mi vyhovovalo, ale bohužel jsem ho ztratila, a když bylo v Rossmannovi ve slevě za nějakých osm pětek, nebylo, co řešit.
Dvě nová BBčka, Dream Girls od Skin79 mám už podruhé, to svědčí o mé spokojenosti a Lioele Beyond the Solution je údajně z těch tmavších odstínů, na léto až budu trochu opálenější je to ideál.

A jako poslední paletka SUGARlicious od Benefitu, tohle byl zcela neplánovaný nákup. Měla jsem 20% kuponky do Sephory a šla jsem si tam pro High Beam a najednou tam vidím: High Beam za 710,- a tuhle pateku za 800,-. No samozřejmě jsem si musela vzít to, kde je toho víc :D Je tam High Beam, Benetint, Sugarbomb tvářenka se štětečkem a lesk na rty Sugarbomb, vše v mini verzi.

Taky povolujete uzdu své peněžence, když se vám moc nedaří?

čtvrtek 2. května 2013

April Favourites!

Pěkný den!

Po menší odmlce vám dnes přináším mé oblíbené produkty za měsíc duben!


  • Revlon Colorstay v odstínu 180 Sand Beige
  •  Maybelline řasenka the Falsies (americká verze)
  •  tekuté linky CoverGirl
  • pudr NYC
  •  Revlon Just Bitten Kissable Balmstain v odstínu Honey
  •  tvářenka Channel z jarní limitky minuého roku

  •  nový krém Ryor
  • šampon Garnies Pure Shine (nádherně voní)
  • čistící pěna Nivea
  • sprej na vlasy s mořskou solí od Got2be

Co vaši apríloví oblíbenci? :-)


About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images