úterý 26. srpna 2014

What I love...about fall

Není to trochu předčasné? V nadpisu podzim a přitom máme za sebou pouze 2/3 astronomického léta. Nevím, jak u vás, ale tady na severu už to vypadá, že konec srpna se ponese spíš v chladnějším duchu a nebude dlouho trvat a vytáhnu všechny svoje kožené bundy, barevné trenchcoaty a huňaté vesty. Zářivé barvy vyměním za tlumenější béžové,vínové a olivové tóny, to vše ve spojení s nestárnoucí kombinací bílé a černé. Tady už se nám tedy rýsuje, co bych chtěla nosit na podzim, něco už jsem si pořídila, po něčem neustále zoufale pátrám... No, uvidíme v září.

Náramek se zámkem už mám doma asi týden a jsem z něj přímo nadšená. Nosím ho buď samotný nebo spolu s hodinkami a báječně dotváří jednoduché outfity. Chlupatou vestu bezpodmínečně potřebuji (aby těm zbylým dvěma ve skříni nebylo smutno). Oversized svetr je jasná volba, kožené šortky by se mi taky líbily, ale pořád si nejsem úplně jistá, jestli je to přesně můj styl a unosila bych je. Kotníkové boty na menším klínku sháním už chvíli a zatím nejsem moc úspěšná, barevně mi v botníku chybí tmavě šedá, tak uvidíme, jestli se zadaří. Burgundy kabelku s hadím vzorem už mám také doma a na podzim je jako dělaná, s černými nebo khaki skinny kalhoty, koženou bundou, jednoduchým tričkem, no nádhera. Celine kabelka je spíš takový výkřik do tmy, moc bych ji chtěla, ale to bych nejdřív musela vyhrát loterii.

Ať už to vezmeme z jedné vody na čisto, tady je i pár kosmetických věcí, které bych ráda ve svém šuplíku uvítala.

O Melted rtěnkách od Too Faced se teď mluví docela dost a je docela pravděpodobné, že neodolám a Melted peony si pořídím ještě za 20% v Sephoře do konce srpna nebo v půlce září na dnech Marianne. Další produkt od Too Faced, paletka Natural Eyes, je naprosto nádherná, ne že bych doma už neměla dost všech těhle hnědých a béžových stínů, ale je to pro mě barva, po které sahám nejčastěji, takže bych ji určitě upotřebila. Parfém Acqua di Gioia od Armani  mi nikdy nevoněl, až teď nedávno mi nabídla slečna v parfumerii lísteček s vůní a najednou je to přesně moje gusto. Svěží vůně, jako po čerstvé sprše. A poslední Chanel Vitalumiere Poudre, no opět výkřik do tmy. Chci ho moc, ale dva tisíce mi přijde na pudr astronomicky moc. No, třeba se dočkám k Vánocům.

Co vy a podzim? :-)

pondělí 18. srpna 2014

RANDOM

Prázdniny se nám přehouply do své druhé poloviny a já si konečně užívám dovolenou. Nashromáždily se mi nějaké fotky v iphonu za posledních několik týdnů, a tak jsem si řekla, proč neukázat to, jak prázdniny trávím já :-)

 Když je velký hlad, tak stačí i obyč špagety s kečupem a sýrem :D

 Jiné večery si ale užíváme s vínem, sýry a zase vínem


Obídek - opečená žlutá cuketa s masem a zelenými fazolkami 

 Po náročném výletění se samozřejmě musí doplnit energie!

Bánanovo-ovesno-kokosové lívanečky jsem zkoušela poprvé a rozhodně ne naposledy 

Když je hnusně, tak je nejlepší usadit se se zajímavým čtením, na mnohá doporučení jsem začala i já číst příběhy severských autorů

Kdy je lepší doba rozmazlovat se královskými snídaněmi než prázdniny? :-) 

Vzhůru na cesty! ;-)


Malý tip na výlet
Pokud pocházíte ze severu Čech a máte to blízko do Českého ráje, tak se jeďte podívat do Drábských světniček. Auto můžete nechat na parkovišti u restaurace Krásná vyhlídka a odtud je to necelé dva kilometry lesní cestou k těmto skalám, odkud je nádherný výhled do okolní krajiny. Když vám navíc přeje pěkné počasí, nedokážu si představit lépe strávený den. Po takovém lezení vám samozřejmě vyhládne, takže my jsme se zastavili po cestě domů v Mnichově Hradišti na pozdní oběd v restauraci Plaudit. No ty lasagně do mě zapadly ani nevím jak.







Jak si prázdniny užíváte vy? Máte nějaký tip na další výlet? :-)

čtvrtek 14. srpna 2014

TOP SUMMER 5

Už je to víc jak rok, co se tu objevil článek se stejným názvem a protože dobrých kosmetických vychytávek není nikdy dost, narazila jsem znova na několik věcí, o které bych se ráda podělila.


Šampon Balea se objevil v DM boxu a jsem z něj opravdu nadšená, nádherně voní, umyje taky slušně a zvládnu to po něm i bez kondicionéru, protože se vlasy rozčesávají hezky.
Deodorant Rexona je taktéž z DM boxu a upřímně jsem ho chtěla vyzkoušet už dlouho, ale bylo mi líto dávat tolik peněz za deodorant, takhle ale vidím, že za to fakt stojí. Vůně nádherná, pot žádný.
 Suchý šampon je pro mě celoročně nezbytnost. Kořínky vlasů se mi mastí rychle, ale zbytek vlasů je v pohodě, takže ho mezi mytími občas použiju, navíc dodá vlasů na objemu. Tenhle se jmenuje Amica a je asi nejlevnější a co do obsahu největší, který jsem sehnala. Chce to trochu šikovnosti při aplikaci (snadno se může stát, že si na hlavě vytvoříte velký bílý flek a hodinu to vyčesáváte :D), ale za mě nejlepší. Už jsem vyzkoušela Balea, Syoss, Timotei i všemi opěvovaný Batiste, a tento od Aply za třicet kaček stejně vede.



Z dekorativní kosmetiky jsem vybrala Chubby stick v odstínu Mighty Mimosa. Na léto super věc, dodá trochu barvy, pěkně hydratuje, ještě kdyby byl levnější a mám doma všechny.
CC Eye Cream od Bourjois je taky prima věc, je to hodně lehký korektor, používám ho jak pod oči, tak trochu kolem nosu a na bradu, kde mám kůži vždy o něco tmavší nebo zarudlejší a plní dobrou službu.


Co byste na léto doporučili vy? :-)

neděle 10. srpna 2014

DM Box!


V dněšní době můžeme na trhu objevit nepřeberné množství různých boxů plných dámské nebo pánské kosmetiky, zdravých či méně zdravých dobrot. Byla jen otázka času, než i nějaká drogerie zkusí vytvořit svou krabičku krásy, a tak se jednoho dne stalo, že jsem na facebookové stránce drogerie DM narazila na soutěž o jejich box. Nejsem si už úplně jistá, jaká byla pravidla, ale nešlo o nic složitého, jen vyplnit nějaký formulář a pak nějakou dobu čekat, jestli jste se staly těmi štastnými a můžete si ve vámi vybrané pobočce vyzvednout svou krabičku. Ani jsem nečekala, že bych mohla vyhrát, ale když mi jedno červnové odpoledne dorazil e-mail, že už na mě čeká, byla jsem velice zvědavá a natěšená, co uvnitř najdu.



Čekala na mě poměrně velká žlutá krabice, nijak zvlášť bytelná, ale momentálně v ní skladuji některé produkty, co mám v zásobě, takže k těmto účelům určitě poslouží. 


Vše bylo zabaleno ze světle žlutém slabém papíru, ovázané modrou stužkou  a navrchu průvodní dopis s popisem všech produktů.



A tady už vidíte, co bylo uvnitř. Zubní pasta Colgate, deodorant Rexona, pleťový krém Balea, šampon Balea, sprchový gel Dermacol, tělové mléko Garnier, lak na nehty Rimmel z kolekce Rita Ora (toto vše v plné velikosti) a dalé pár vzorečků - tělové mléko Weleda, šampon Schwarzkopf a tampony Ria.


Sprchový gel Dermacol jahody-rebarbora mě velice potěšil, v drogeriích jsem na ně narážela často a většina z nich mi hodně voní. Šampon od Balei se mi taky hodil, protože mi můj starý od Aussie zrovna docházel a můžu říct, že za mě obrovská spokojenost, strašně krásně voní, jako moře, a moje požadavky naprosto splňuje. Co mě ovšem zklamalo, bylo tělové mléko od Garnier. Ani nemohu posoudit jeho hydratační schopnosti, ale má tak hrozně silnou pronikavou vůni, která mi bohužel nesedí, že jsem ho okamžitě poslala dál.


Tolik opěvovaný deodorat od Rexony jsem už dlouho chtěla vyzkoušet a můžu se s čistým svědomím přidat do řady spokojených uživatelů, ani kapka potu během celého dne. Tónovací krém od Baleii neurazí ani nenadchne, vypotřebuji ho, ale že bych si z něj sedla na zadek, to ne. Pasta na zuby se hodí vždycky a lak na nehty Rimmel z kolekce Rita Ora je taková pěkná letní růžovka.


Na závěr pár vzorečků. Ty si vezmu s sebou na dovolenou, kdy mě nebaví tahat plné balení čehokoliv.


Myslím, že za cenu 149 Kč nemůžu být víc spokojenější, většina produktů mě potěšila. Těžko říct, jestli to bylo jen letní zpestření nabídky DM nebo bude možné box v budoucnu zakoupit i normálně.

Měli jste to štěstí také vyzkoušet tento box? Co říkáte na jeho obsah?

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images